Categorii: Monden Vedete Romania

Detalii neștiute din viața Eugeniei Vodă de la emisiunea „Profesioniștii”

Eugenia Vodă este binecunoscută de publicul din România ca realizatoare a emisiunii „Profesioniștii”, pe care o prezintă încă din 2000. Vedeta a oferit recent un interviu în care a dat detalii neștiute despre viața sa. 

Considerată unul dintre cei mai buni oameni de televiziune din România, Eugenia Vodă a avut întotdeauna invitați de marcă în emisiune, adevărați profesioniști în domeniul lor de activitate. 

Pe cât de multe interviuri a luat realizatoarea, pe atât de puține a oferit, de-a lungul timpului, fiind o persoană foarte discretă. 

Detalii neștiute din viața Eugeniei Vodă

Născută în 1959 la Sighișoara, Eugenia Vodă a fost sfătuită de tatăl său să urmeze Facultatea de Drept și să devină avocat, la fel ca el. Ea a ales, însă, să dea la UNATC, secția teatrologie-filmologie, unde a intrat prima și de unde a ieșit critic de film. 

A încercat de-a lungul timpului mai multe afaceri, însă în cele din urmă a intrat în televiziune. După ce a realizat emisiuni de film, a început să prezinte emisiunea „Profesioniștii”. Eugenia Vodă este extrem de implicată în proiect, iar la un moment dat a declarat că își pregătește singură emisiunile și nu pleacă de la montaj până nu este totul gata. 

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Realizatoarea TV a mărturisit, în urmă cu mai mulți ani, ce stă în spatele emisiunii sale: „Vorba cuiva, «sunt de-acord să fiu modest, dar să se știe! » Secretul succesului, în toate emisiunile de genul ăsta, depinde de însăși structura moderatorului. Altfel, ce rămâne? O masă și două scaune așezate față-n față. Mi s-a întâmplat să mi se strângă inima, uitându-mă întâmplător la televizor și văzându-mi un fost invitat, prezent în altă emisiune, prost filmat și pus într-o postură penibilă. Prin natura mea, sunt o perfecționistă, deci niciodată nu pot fi total mulțumită de ceea ce fac; singurul lucru de care sunt absolut sigură e că nu mi-am trădat invitații, totdeauna am căutat să scot «ce e bun în om»”. 

Soțul Eugeniei Vodă este milionar

Realizatoarea TV este căsătorită cu Adrian Lustig, prozator, dramaturg, scenarist de film și om de afaceri de succes, care a adunat bani frumoși de-a lungul timpului, așa că este milionar. 

„Am realizat că banii înseamnă ceva doar când nu-i ai: între a câștiga o sumă mare de bani și a mă bucura în liniște de o carte, aș alege, de departe, cartea. De multe ori, exasperată de hărțuirea cotidiană, mă gândesc că aș fi în stare să dau bani numai ca să fiu lăsată în pace!”, a mai spus Eugenia Vodă. 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat