Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Denise Rifai vorbește despre organizarea nunții. ”Voi avea trei rochii, cel puțin”

Denise Rifai a vorbit despre dorința de a face nunta. Jurnalista își dorește să îmbrace trei rochii de mireasă și să aibă mulți copii. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce vis are. ”Dacă mă voi mărita, voi avea trei rochii, cel puțîn”, spune Denise Rifai.

Denise Rifai a vorbit despre viața personală. Prezentatoarea TV a fost întrebată daca exista un bărbat în viața ei.

Prezentatoarea TV a mărturisit că visul ei cel mai mare este să îmbrace rochia de mireasă și să aibă o familie mare. ”Dacă Dumnezeu va dori, voi avea copii! Dacă nu, nu voi avea o problema cu asta. Vom vedea ce îmi va oferi viața. Și da, mi-ar plăcea să fiu mama de băiat.”, spune aceasta.

”Dacă mă voi mărita, voi avea trei rochii, cel puțin”

 

„Visul meu a fost mereu să am o familie. Am acea imagine în minte cu masă îmbelșugată în jurul căreia stau cu bărbatul meu și cu copiii mei. Dar până acum nu s-a concretizat. Las viața să mă surprindă. Cu credință în Dumnezeu, și primesc cu bucurie tot ce ar putea veni.

Dacă mă voi mărita, voi avea trei rochii, cel puțin. Dacă Dumnezeu va dori, voi avea copii! Dacă nu, nu voi avea o problema cu asta. Vom vedea ce îmi va oferi viața. Și da, mi-ar plăcea să fiu mama de băiat.”, a mărturisit Denise Rifai, pentru fanatik.ro.

“Există un bărbat, iubesc!”

Denise Rifai a dezvăluit recent că exista un bărbat în viața ei, dar a preferat să nu-i facă public numele.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Există, normal, un bărbat în viața mea. Trebuie să existe. Iubesc”, a mărturisit Denise Rifai.

Denise Rifai” a recunoscut că a suferit, în trecut, din dragoste, și că le mulțumeste tuturor bărbaților care au trecut prin viața ei.

“Am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea, eu sunt ce sunt acum și datorită lor. Există un el pe care eu l-am iubit foarte mult”, a mai precizat prezentatoarea de la Kanal D.

Cum arată bărbatul ideal

Denise Rifai a dezvăluit și cum arată bărbatul ideal pentru ea – trebuie să fie inteligent și să-i ofere siguranța de care are nevoie orice femeie -.

“Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță. Trebuie să mă simt în siguranță lângă el. Trebuie să fie foarte inteligent. Să aibă răspunsuri unde ale mele nu mai există”, a mai spus jurnalista.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR