Categorii: Monden Vedete Romania

Denisa Tănase recunoaște: ”Mircea mă ceartă”. Ce îl nemulțumește pe iubitul artistei

Cântăreața Denisa Tănase, de la trupa Bambi, a explicat că este certată de iubitul ei, Mircea, pentru că muncește prea mult.

Artista nu se ocupă doar de cariera artistică, ci și de afaceri cu parfumuri și cosmetice, astfel că are din ce în ce mai puțin timp pentru odihnă.

Situația nu este deloc pe placul iubitului Denisei Tănase, Mircea, care o ceartă că lucrează foarte mult.

„Mircea mă ceartă, pentru că stau foarte mult pe telefon și lucrez și efectiv de multe ori îmi ia telefonul din mână, în special când mâncăm. Pe fond de stres slăbesc, eu mă îngraș doar în vacanțe. Când slăbesc foarte mult, îmi iau câte o vacanță ca să pot să merg să dorm și să mănânc”, a declarat Denisa Tănase pentru libertatea.ro.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri


Artista a recunoscut că anul trecut s-a confruntat cu oboseală cronică.

„Spre sfârșitul anului, corpul meu nu își mai dădea seama dacă e zi sau noapte, dormeam acum o oră, mai încolo două ore”, a adăugat cântăreța din trupa Bambi.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat