Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Delia Matache se simte rău: “Mi-e greață, mi-e somn. Am fost la niște analize de sânge”

Delia Matache se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta are o serie de simptome neașteptate, care ar da de gândit că blondina ar fi însărcinată. “Mi-e greață, mi-e somn, mi-e greață. Am fost dimineață la niște analize de sânge”. Ce spune artista despre dorința de a deveni mamă.

Artista  este una dintre cele mai complexe artiste, dar o vedetă controversată din cauza declarațiilor sale cu privire la dorința de a deveni mamă. Blondina și-a făcut analizele recent și a vorbit despre simptomele care le-a a avut și au determinat-o să ajungă la un control de rutină.

Cântăreața a mărturisit că că nu cunoaște un alt motiv pentru care are o astfel de stare greu de înțeles. Mulți fani s-au întrebat dacă vedetă este însărcinată.

Delia Matache se simte rău

“Mi-e greață, mi-e somn, mi-e greață. Am fost dimineață la niște analize de sânge, cred că de asta mi-e greață. Nu știu alt motiv pentru care să-mi fie greață. Nu mi-e bine, nu mă simt bine. Nu mi-e bine deloc.”, a spus Delia Matache pe Instagram-ul personal.

Una dintre întrebările pe care Delia le primește cel mai des este legată de momentul în care va decide să devină mamă pentru prima oară. S-a vehiculat că vedeta ar avea probleme de sănătate și că acesta ar fi motivul pentru care nu a devenit încă mamă.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Ce spune artista despre dorința de a deveni mamă

Blondina a declarat că nu își dorește să devină mamă în societatea în care trăim. Vedeta spune că primește foarte des această întrebare, dar consideră că aducerea pe lume a unui copil este o responsabilitate foarte mare și ar trebui să fie făcută doar dintr-o dorință.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made în România». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a declarat  Delia în urmă cu ceva timp într-un podcast.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?