Categorii: Monden Vedete Romania

Delia, blocată într-un hotel din Singapore din cauza coronavirusului

Delia a rămas blocată într-un hotel din Singapore din cauza coronavirusului. Artista se află pe meleagurile Asiei de trei săptămâni. 

După ce a petrecut sărbătorile la căldură, într-una dintre cele mai frumoase destinații din Asia de Sud-Est, Delia s-a văzut nevoită să mai râmână câteva zile în Singapore, deși voia să revină în țară. 

Delia, blocată într-un hotel din Singapore din cauza coronavirusului

Două cazuri de infectare cu coronavirus au fost înregistrate în Singapore, așa că autoritățile au luat măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea bolii. 

Turiștilor li s-a interzis să părăsească resortul din cauza virusului letal, așa că Delia mai petrece două zile la hotelul de lux din Insula Sentosa. 

Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat fenomen din 2024 se desfășoară în județul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

„Azi (23 ianuarie) și mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă”, a spus Delia pe o rețea socială.

Din fericire, resortul de cinci stele unde s-a cazat artista se află pe plajă și oferă numeroase servicii, având un SPA foarte modern.

 

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important