Categorii: Știri Stiri externe Viral

Decorul de Halloween al lui Kim Kardashian este la fel de exagerat pe cât te-ai aștepta

Ne putem baza pe Kim Kardashian pentru a face totul cu decorul ei de Halloween, iar anul acesta nu a făcut excepție. Fondatoarea Skims și-a transformat conacul din Los Angeles într-o casă bântuită de lux, cu schelete și mumii. Ea a oferit fanilor o privire asupra configurației înfricoșătoare pe 26 octombrie, împărtășind un tur video al peluzei și al holului ei pe Instagram și TikTok.

Fondatoarea SKIMS, în vârstă de 42 de ani, le-a oferit urmăritorilor săi de pe Instagram o privire de ansamblu asupra decorațiunilor înfricoșătoare cu care și-a acoperit casa, lăsându-și urmăritorii “traumatizați” și întrebându-se cum doarme noaptea.

“Am vrut să vă arăt decorațiunile mele de Halloween pentru acest an”, a spus ea în timp ce arăta afișajul tulburător din grădina din fața casei sale.

Kim Kardashian și-a arătat decorațiunile terifiante din casă de Halloween

Kim a rămas la “paleta ei tipică de tonuri” – folosind doar decorațiuni în crem și alb.

“Am decis să fac ca o temă cu schelete”, a adăugat ea, în timp ce a făcut o panoramă asupra unui copac uriaș acoperit cu decorațiuni cu cranii și oase făcute special.

“Avem o situație cu adevărat înfiorătoare aici”

Decorația terifiantă “preferată” a lui Kim a fost reprezentată de sutele de sculpturi de mâini albe care își croiau drum din pământ, ca și cum s-ar fi ridicat din mormânt.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Ajutată de fiica North, Kardashian s-a strecurat apoi înăuntru pentru a dezvălui decorațiunile interioare, care includ un material asemănător cu gazete, drapat de pe tavane și pereți și un hol lung, căptușit cu mumii în mărime naturală. “Avem o situație cu adevărat înfiorătoare aici”, a spus ea. Sincer, aceasta este afirmația secolului: vă puteți imagina cum ar fi să vă treziți la ora 3 dimineața pentru a merge la baie și să trebuiască să treceți prin asta? Este o trecere grea din partea noastră, dar, fiecare cu ce are de făcut”.

Anul trecut, ea și-a umplut peluza cu tarantule masive false, inclusiv un păianjen mai mare decât în viață care se înălța deasupra ușii de la intrare. Iar în 2021, ea a mers pe o temă similară cu arahnidele, acoperindu-și întreaga casă cu pânze de păianjen și îmbrăcându-și familia în costume colorate de păianjen pentru portretul lor anual de Halloween. Ne întrebăm ce fel de costum sălbatic are în pregătire anul acesta.

 

 

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?