Categorii: Știri Stiri externe Viral

Decorul de Halloween al lui Kim Kardashian este la fel de exagerat pe cât te-ai aștepta

Ne putem baza pe Kim Kardashian pentru a face totul cu decorul ei de Halloween, iar anul acesta nu a făcut excepție. Fondatoarea Skims și-a transformat conacul din Los Angeles într-o casă bântuită de lux, cu schelete și mumii. Ea a oferit fanilor o privire asupra configurației înfricoșătoare pe 26 octombrie, împărtășind un tur video al peluzei și al holului ei pe Instagram și TikTok.

Fondatoarea SKIMS, în vârstă de 42 de ani, le-a oferit urmăritorilor săi de pe Instagram o privire de ansamblu asupra decorațiunilor înfricoșătoare cu care și-a acoperit casa, lăsându-și urmăritorii “traumatizați” și întrebându-se cum doarme noaptea.

“Am vrut să vă arăt decorațiunile mele de Halloween pentru acest an”, a spus ea în timp ce arăta afișajul tulburător din grădina din fața casei sale.

Kim Kardashian și-a arătat decorațiunile terifiante din casă de Halloween

Kim a rămas la “paleta ei tipică de tonuri” – folosind doar decorațiuni în crem și alb.

“Am decis să fac ca o temă cu schelete”, a adăugat ea, în timp ce a făcut o panoramă asupra unui copac uriaș acoperit cu decorațiuni cu cranii și oase făcute special.

“Avem o situație cu adevărat înfiorătoare aici”

Decorația terifiantă “preferată” a lui Kim a fost reprezentată de sutele de sculpturi de mâini albe care își croiau drum din pământ, ca și cum s-ar fi ridicat din mormânt.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ajutată de fiica North, Kardashian s-a strecurat apoi înăuntru pentru a dezvălui decorațiunile interioare, care includ un material asemănător cu gazete, drapat de pe tavane și pereți și un hol lung, căptușit cu mumii în mărime naturală. “Avem o situație cu adevărat înfiorătoare aici”, a spus ea. Sincer, aceasta este afirmația secolului: vă puteți imagina cum ar fi să vă treziți la ora 3 dimineața pentru a merge la baie și să trebuiască să treceți prin asta? Este o trecere grea din partea noastră, dar, fiecare cu ce are de făcut”.

Anul trecut, ea și-a umplut peluza cu tarantule masive false, inclusiv un păianjen mai mare decât în viață care se înălța deasupra ușii de la intrare. Iar în 2021, ea a mers pe o temă similară cu arahnidele, acoperindu-și întreaga casă cu pânze de păianjen și îmbrăcându-și familia în costume colorate de păianjen pentru portretul lor anual de Halloween. Ne întrebăm ce fel de costum sălbatic are în pregătire anul acesta.

 

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?