Categorii: Monden Vedete Romania

Declarațiile sfâșietoare ale lui Ruby, după operațiile de implant mamar: „Aveam crăpătură, zici că era o rochie ruptă” FOTO

În 2020, Ruby și-a speriat fanii, după ce a ajuns de urgență la spital. La vremea respectivă, artista a suferit o nouă intervenție la nivelul sânilor, pentru că avea anumite probleme serioase. Ea mărturisea că nu a ținut cont de sfaturile medicilor, iar operația i s-a desfăcut. Recent, bruneta a făcut iar declarații despre experienţa traumatizantă prin care a trecut. 

Pe când avea doar 18 ani, Ruby a decis să-și micșoreze sânii, însă câțiva ani mai târziu, vedeta a vrut să-și pună silicoane mai mari. Zis și făcut! A mers la cabinetul medicului estetician și s-a operat, însă rezultatul nu a fost tocmai cel așteptat.

Pentru că nu a ascultat sfaturile doctorilor, ea s-a confruntat cu multe probleme. Unul dintre implanturi i s-a deplasat și a ajuns de urgență la spital.

Drama prin care a trecut Ruby din cauza silicoanelor

În cadrul podcastului Ilincăi Vandici, Ruby a explicat că la scurt timp după intervenția la nivelul sânilor, a urcat pe scenă, deși medicul i-a interzis să facă acest lucru. Din acest motivul, unul dintre sâni s-a deplasat și i-a produs o crăpătură destul de urâtă. Ea a povestit că a avut nevoie de mult curaj să se opereze iar la nivelul sânilor, pentru a treia oară.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Am făcut o greșeală. Am vrut să-mi fac sânii mai mici. După aia mi-am făcut sânii mari la loc câțiva ani mai târziu. M-am dus la concerte, mi-a rămas implantul undeva aici, s-a întors cumva. A fost ceva horror. Am păcălit poporul cu televizorul! Încercam să par ok. A fost un complex mare al meu. Nici eu nu mă puteam uita.

Nu m-am dus nici măcar la medic după ce mi s-a desfăcut operația. Aveam crăpătură, zici că era o rochie ruptă. Nici nu cred că mai aveam atunci cum să mă operez imediat. Șapte ani mai târziu am avut încredere într-o doamnă doctor și în mine să mai fac pasul ăsta încă o dată”, a povestit solista în podcastul „Te ascult”.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?