Categorii: Știri Stiri externe Viral

“De fiecare dată când un bărbat mă părăsește, îmi injectez acid hialuronic în buze”. Metoda unei femei de a trece peste o despărțire

Fie că este vorba de a ieși în oraș cu prietenii, de a merge la cumpărături sau de a avea grijă de propria persoană, cu toții avem tehnici diferite pentru a trece peste o inimă frântă. Dar metoda unei femei a stârnit dezbateri, mulți spunând că aceasta nu face decât să înrăutățească situația și că trebuie să “găsească un mecanism alternativ” pentru a face față situației.

Femeia, care poartă numele de freakyprincess33 pe TikTok, a dezvăluit că, de fiecare dată când se desparte de un bărbat, își injectează acid hialuronic.

Ea a distribuit un videoclip: “Încă o etapă de discuție eșuată”.

“De fiecare dată când un bărbat mă părăsește, îmi injectez acid hialuronic în buze”

De-a lungul videoclipului, ea se arată cum se machiază în timp ce își arată buzele.

În subtitrarea videoclipului, ea a scris: “Încerc să acopăr sângele de la operația de refacere a buzelor pentru că încă un bărbat m-a dezamăgit și m-a făcut să fiu deprimată pentru următoarele două săptămâni, iar singurul remediu este să îmi pun mai mult acid hialuronic .”

“Oamenii spun că m-am distrus, dar mă ajută să mă simt bine”

Videoclipul a fost vizualizat de peste 2,7 milioane de ori.

Cu toate acestea, mulți oameni cred că ea s-a “distrus”.

Unul dintre ei a scris: “Fată, te-ai ruinat”.

Un altul a adăugat: “Da, găsește o alternativă. Cred că e de ajuns acum!”

Apoi, altcineva a spus: “Ar trebui să încerci să găsești un alt înlocuitor pentru a face față durerii, pentru că acum e prea greu de suportat.”

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În timp ce altcineva și-a adăugat părerea scriind: “Cred că acesta este motivul pentru care continuă să te dezamăgească.”

Cu toate acestea, alții au susținut-o scriind: “Sunt de acord să faci tot ce te face fericit, există și terapie.”

Iar altul a adăugat: “Fă orice te face fericită, prietena mea”.

Altcineva a mai spus:: “Dacă ea este încrezătoare în acest fel, atunci las-o să fie.”

Oamenii de știință au descoperit că injecțiile cu acid hialuronic determină pielea să producă mai mult colagen, creând mai multă voluminozitate naturală a buzelor.

Tratamentul mediu va necesita doar 0,5 până la 1 ml de material de umplere pentru a obține efectele dorite, astfel încât este puțin probabil să aveți nevoie de mai mult de o seringă de material de umplere dermică.

În unele cazuri, se poate folosi puțin mai mult material de umplere pentru a obține un aspect mai dramatic, dar rareori va fi nevoie de mai mult de 2 ml (sau două seringi) de material de umplere.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?