Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

De ce boală suferă Răzvan Fodor, concurent la ‘Asia Express’! Soția acestuia a făcut declarații șocante

Răzvan Fodor a participat la ‘Asia Express’, alături de prietenul lui, Sorin Bontea. Actorul de 44 de ani a acceptat propunerea celor de la Antena 1 fără rețineri, deși nu stă prea bine la capitolul sănătate.

De ce boală suferă Răzvan Fodor, concurent la ‘Asia Express’! Soția acestuia a făcut declarații șocante

Probele de la ‘Asia Express’ nu au fost deloc ușoare, iar traseul de pe ‘Drumul comorilor’ s-a dovedit a fi o aventură extremă. Soția lui, Irina Fodor, a stat cu sufletul la gură și a mărturisit că Răzvan Fodor suferă de astm, afecțiune care ar fi putut să se agraveze la ‘Asia Express’.

Răzvan Fodor a întâmpinat momente dificile în competiția de la Antena 1, când a fost nevoit să urce zeci de scări într-o căldură infernală.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Nu îmi doresc nimic, decât să revină cât mai repede şi mai ales întreg. Are momente când, din spirit competitiv, să facă mai mult decât ar trebui şi n-aş vrea să mă gândesc că se va expune unor situaţii periculoase. Dacă se întoarce sănătos, mi-e suficient.

Da, aceasta este panica mea cea mai mare. Pentru că acolo (în Filipine și Taiwan – n.r.) sunt alte feluri de polen, de insecte, tot felul de lucruri pe care nu le poţi calcula și oricând poate face o criză mai serioasă’, a declarat soția lui Răzvan Fodor pentru Click.ro.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR