Categorii: Emisiuni TV Kanal D Știri Stiri Romania

David de la ‘Puterea dragostei’, pus la zid de Andrada! Ce mesaje i-a dat Marianei

Noi conflicte în casa ‘Puterea dragostei’! Andrada a văzut negru în fața ochilor când a aflat că David, tânărul de care îi place, i-a dat mesaje Marianei, o altă concurentă din casă.

În urmă cu câteva zile, David și Andrada au decis să se cunoască mai bine, ba chiar s-au sărutat. Andrada a repetat de nenumărate ori că îl place și vrea să formeze un cuplu cu el. În schimb, David ar juca la două capete.

Tânărul i-ar fi trimis mai multe mesaje Marianei, lucru care a deranjat-o la culme pe Andrada. Concurenta de la ‘Puterea dragostei’ a mărturisit că se simte trădată. Pe de altă parte, David a declarat că nu i-a trimis niciun mesaj Marianei, însă Andrada nu l-a crezut.

Andrada, geloasă pe Mariana

“Nu i-am scris! Ma jur! N-am de ce sa mint! Am zis ca ma axez pe Andrada! Nu-mi place minciuna! Nu-mi place sa mint!”, a spus David.

Tot în ediția de sâmbătă, 8 august, Alexandra s-a certat cu Mariana. Blondina s-a supărat că Mariana încă poartă brățara pe care Nicos i-a dăruit-o, în condițiile în care cei doi au decis să formeze oficial un cuplu. Nicos și Alexandra s-au sărutat de mai multe ori în competiție.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Nicos și Alexandra sunt împreună

În plus, Nicos s-a certat cu Cristian Comănici pentru a-i lua apărarea noii sale iubite.

‘Alexandra e iubita mea si mi-o deranjezi. Esti cel mai cunoscut datorita surorii tale si parerea mea e ca tu esti aici datorita ei. De ce, ca nu sunt violent, ca tine? Esti golan, ai un stil golanesc. Acum cateva zile injura de mama focului, i-a spus Nicos lui Cristian.

Când a început sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii ‘Puterea dragostei’ este difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai s-a încheiat și care a fost câștigat de Bianca și Livian. Noul sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR