Categorii: Monden Vedete Romania

Daniela Crudu nu scapă de comentarii după ce a fost bătută de iubit. Fanii au bombardat-o!

Daniela Crudu nu scapă de comentariile fanilor după ce a fost agresată de iubitul croat. Aceștia au bombardat-o cu tot felul de mesaje legate de incidentul respectiv.

Daniela Crudu a postat pe contul său de Facebook o imagine în care apare la un centru foto. Bruneta a meționat că a fost fardată de sora sa, Ana Crudu.

Oana Roman a făcut o gafă colosală şi a fost taxată imediat: 'Se vede clar că e jeg'
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Deși ipostaza în care fosta asistentă de televiziune este una sexy, fanii nu au fost impresionați de acest aspect, transmițându-i mesaje în care îi amintesc Danielei Crudu despre incidentul cu iubitul croat, Sego, cu care de altfel s-a împăcat la numai câteva săptămâni după ce a fost agresată.

”Ar fi bine să depui plângere pentru ce ai pățit”, ”La cât ești de frumoasă găsești alt bărbat potent”, ”Ți-au trecut vânătăile?”, ”Cu ce bani ai plătit… Ai luat împrumut?”, ”Așa trebuie câteodată, bătute, și mâncare o dată în zi”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Daniela Crudu în mediul online.

FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de lege