Categorii: Monden Vedete Romania

Daniela Crudu nu scapă de comentarii după ce a fost bătută de iubit. Fanii au bombardat-o!

Daniela Crudu nu scapă de comentariile fanilor după ce a fost agresată de iubitul croat. Aceștia au bombardat-o cu tot felul de mesaje legate de incidentul respectiv.

Daniela Crudu a postat pe contul său de Facebook o imagine în care apare la un centru foto. Bruneta a meționat că a fost fardată de sora sa, Ana Crudu.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Deși ipostaza în care fosta asistentă de televiziune este una sexy, fanii nu au fost impresionați de acest aspect, transmițându-i mesaje în care îi amintesc Danielei Crudu despre incidentul cu iubitul croat, Sego, cu care de altfel s-a împăcat la numai câteva săptămâni după ce a fost agresată.

”Ar fi bine să depui plângere pentru ce ai pățit”, ”La cât ești de frumoasă găsești alt bărbat potent”, ”Ți-au trecut vânătăile?”, ”Cu ce bani ai plătit… Ai luat împrumut?”, ”Așa trebuie câteodată, bătute, și mâncare o dată în zi”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Daniela Crudu în mediul online.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR