Categorii: Monden Vedete Romania

Daniela Crudu, la o săptămână după ce a fost bătută de iubit. ”Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta”

La o săptămână după ce a fost bătută de iubitul ei croat, Daniela Crudu, în vârstă de 30 de ani, daniela crudu a făcut declarații despre incident pentru spynews.ro.

Daniela Crudu a trecut prin momente de groază în urmă cu o săptămână, când a fost agresată de iubitul ei croat. Vedeta a ajuns de urgență la spital. Fosta asistentă de televiziune nu a vrut să depună plângere împotriva celui care a agresat-o.

Daniela Crudu a fost surprinsă la cumpărături la o săptămână după incidentul în care a fost implicată. Întrebată despre ce s-a întâmplat între ea și iubitul ei croat, focoasa brunetă a evitat să explice care a fost motivul scandalului, însă a afirmat că se simte foarte bine.

Fără îndoială, este vestea momentului! Pensii duble pentru seniorii României
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, a declarat Daniela Crudu pentru spynews.ro.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat