Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Daniel Buzdugan a slăbit. ”E nevoie de voință. De a ține în frâu niște instincte”

Daniel Buzdugan, în vârstă de 47 de ani, a mărturisit că a reușit slăbească cinci kilograme în ultima perioadă de timp. Binecunoscutul om de radio a explicat și ce anume a făcut pentru a scăpa de kilograme. ”E nevoie de voință. De a ține în frâu niște instincte”, a declarat Daniel Buzdugan în cadrul unui interviu.

Daniel Buzdugan  este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio de la noi. În plan personal, acesta are o familie extrem de frumoasă alături de soția sa, Monica, și de cei doi copii ai lor, Luca și Maria.

În ultima perioadă de timp, Daniel Buzdugan a reușit să slăbească cinci kilograme. Acesta a dat detalii, pentru click.ro, despre cum a reușit să scape de kilograme.

Daniel Buzdugan a slăbit. ”Am mai avut perioade în care am mâncat foarte puțin”

”Da. Vreo cinci kilograme (n.r. a slăbit). E nevoie de voință. De a ține în frâu niște instincte. Am mai avut perioade în care am mâncat foarte puțin. Adică, am avut perioade în care am ținut un post negru, de vreo trei zile, care m-a ajutat foarte mult. O altă metodă prin care am mai reușit să slăbesc a fost să nu mai mănânc dimineața. De obicei, se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Da, dar nu e obligatoriu. Adică, dacă ți-e foame, dimineața, și n-ai energie e ok”, a detaliat Daniel Buzdugan.

 

Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o sumă enormă
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Am observat că, de cele mai multe ori, dimineața, când mănânci, nu mai ai energia potrivită, pentru că se duce către digestie. Tot ce ai strâns și ai acumulat noaptea prin somn ți-ai încărcat organismul și în loc să folosești energia aia la ce ai de făcut în prima parte a zilei, ți-o irosești pe micul dejun… (…) Soluția cea mai bună e să fim echilibrați. Să mâncam echilibrat și să facem, cât de cât, mișcare”, a adăugat acesta.

 

 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat