Categorii: Monden Vedete Romania

Dani Oțil, pregătit să devină tată. ”Am mai vrut și în 2008. Făcusem și analizele”

Prezentatorul de televiziune Danil Oțil e pregătit să devină tată. ”Matinalul” de la Antena 1 a afirmat că a vrut să facă un copil și în anul 2008.

La emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil a făcut o declarație neașteptată. Acesta a mărturisit că este pregătit să devină tătic. Prezentatorul de televiziune a afirmat că și-a mai dorit să fcă un copil și în urmă cu 12 ani.

“Am vrut să fac un copil anul acesta, dar uitați-vă ce e la televizor! Nu poți! Am mai vrut și în 2008, dar a venit criza! Eram gata-gata, ce să mai? Făcusem și analizele… “, a spus Dani Oțil, potrivit a1.ro.

“Concluzia e că de fiecare dată când vrei tu să faci un copil vine o calamitate de aia. Te rog eu nu te mai gândi! Lasă așa că, uite, ce pățim!”, i-a replicat Răzvan Simion, colegul său de la emisiunea matinală de la Antena 1.

De la ce s-ar fi infectat Florin Piersic, de fapt. Amputarea piciorului, decizia drastică a medicilor: 'Este gravă starea lui'
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

“Și doar zicea tata să-mi pun ceva deoparte că nu se știe niciodată! Bine, puteam să am banii de nuntă puși deoparte, dar i-am dat pe inel și acum mâncăm inel. O să mergem și o să amanetăm inelul și o să luăm pateu”, a mai spus Dani Oțil.

Dani Oțil are o relație cu Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul TV a avut o relație de lungă durată cu binecunoscuta Mihaela Rădulescu.

FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?