Categorii: Știri

Dana Savuică a ajuns de urgență la spital. “M-am prăbușit acasă. Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți“

Clipe de cosmar pentru Dana Savuica. Vedeta a povestit că a ajuns de urgență la spital și a fost operată de hernie de disc, după ce s-a prăbușit în casă.

Intrată în direct în emisiunea „La Măruță”, Dana Săvuică (51 de ani) a dezvăluit că s-a operat de curând de urgență.

Aceasta a trecut, recent, printr-o perioadă mai complicată.

Dana Savuică a căzut în baie și nu s-a putut mișca. Ajunsă la spital, medicii au decis să o opereze după ce au constatat că avea hernie de disc. Personalul medical i-a spus că exista riscul să-i paralizeze un picior.

“Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți“

“Sunt pe calmante! Îmi tremură mâinile! Am amețeli mari! Sufăr de ceva timp de o spondiloză lombară care a dus la o hernie de disc destul de urâtă. Anul acesta mi s-a spus clar că trebuie să mă operez, dar mi-a fost frică. Sâmbătă am fugit la mare să fac niște aerosoli. Duminică m-am prăbușit acasă, în baie. Eram cu prietenul meu și cu sora mea. Amândoi s-au albit la față.

Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o sumă enormă
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Urlam de durere, rămăsesem înțepenită! Mă durea coloana, piciorul, nervul sciatic. Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți. M-au târât cu o pătură prin casă. Am chemat o Salvare de la un spital privat. Patru oameni m-au cărat. Doctorul mi-a zis: cum stai de două luni cu așa dureri? Vezi că mâine-poimâine îți paralizează piciorul! Am fost dusă de urgență la operație. Acum mi-a luat durerea cu mâna! Operația a durat două ore. Mi-a spus doctorul că am avut o hernie foarte urâtă. Trei săptămâni trebuie să stau cumințică la pat. Într-o lună voi fi pe picioare. Eu sunt femeia taifun!”, i-a povestit Dana Săvuică lui Măruță.

Vedeta a mai anunțat în direct că joi va ieși din spital.

”Într-o lună pot să fiu pe picioare, depinde mult de metabolism. Maine ajung acasa„, a conchis Dana Săvuică.

Dana Săvuică este prima româncă care a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați Playboy, în noiembrie 1999. Aceasta a fost căsătorită cu Răzvan Stanciu, însă au divorțat în 2016, după 25 de ani de căsătorie.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat