Categorii: Monden Vedete Romania

Dana Rogoz este însărcinată! Vedeta va aduce pe lume al doilea copil! Ce sex are bebelușul

Veste mare pentru Dana Rogoz! Vedeta a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta a scris pe Instagram o postare emoționantă, în dreptul imaginilor cu burtica de gravidă.

Dana Rogoz este însărcinată! Vedeta va aduce pe lume al doilea copil!

Dana Rogoz este însărcinată! Ea a oferit primele detalii despre cea de-a doua sarcină. De data aceasta, vedeta va aduce pe lume o fetiță.

‘DA, acum pot sa va dau cea mai frumoasa veste: sunt insarcinata. Si e fetita. Si e minunat. Si nu sunt in stare sa scriu cateva randuri despre asta fara sa nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiti!’, a scris ea pe Instagram.

Dana Rogoz este căsătorită din 2012 cu Radu Dragomir.  Între ei există o diferenţă de 18 ani. Au împreună un băiețel, iar acum vor deveni și părinții unei micuțe.

“Am foarte puţine fotografii împreună cu Radu. Cred că v-aţi prins deja că lui nu îi prea place să apară în poze. De data aceasta însă, copilul şi-a dorit să ne fotografieze şi niciunul dintre noi nu putea să îl refuze. Mă gândesc serios să înramez această fotografie, care reprezintă cel mai frumos cadou pe care ni-l putea face Vlad cu ocazia aniversării noastre’’, scria Dana Rogoz pe blog.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR