Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cuza, fostul concurent la ”Asia Express”, este un bărbat singur. „Sunt un bărbat la 30 de ani, singur! Să se sublinieze”

Cuza este din nou un bărbat singur. Fostul concurent la ”Asia Express” a fost rezervat de-a lungul timpului în ceea ce privește viața personală. Recent, fostul partener al asistentei Ramona Olaru a ținut să spună că este un bărbat singur, iar anunțul a fost făcut în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

YouTuber-ul s-a despărțit de noua lui iubită. Dezvăluirea a făcut-o în cadrul emisiunii Antena Stars. Întrebat de Alina Pușcaș dacă este singur, Cuza a confirmat si a spus că poate să admire orice femeie.

Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza”, matinalul de la Antena 1, a trăit aproximativ doi ani o poveste de iubire cu Cuza. După despărțire, fostul concurent din ”Asia Express” a fost surprins în compania unei alte iubite, o brunetă, la începutul lunii noiembrie. Mai mult, pe rețelele de socializare existau semne că cei doi locuiau împreună.

Artistul din formația „Noaptea Târziu” este singur

Fostul partener al asistentei Ramona Olaru a ținut să anunțe că este un bărbat singur.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Sunt un bărbat la 30 de ani, singur! Să se sublinieze”, a declarat Cuza, pentru Antena Stars.

Motivul pentru care Ramona şi Cuza s-au despărțit

După o relație de doi ani, Cuza și Ramona Olaru au hotărât să se despartă. Cei doi au luat-o fiecare pe drumul lui, după ce și-au reevaluat bine sentimentele și valorile comune.

„Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost.

Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a spus artistul.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR