Categorii: Știri Stiri Romania

Cutremur de 4,4 grade pe scara Richter în România. S-a simțit în mai multe orașe

Un cutremur cu magnitudinea de 4,4 a avut loc marți după-amiază la ora 14:12 în județul Buzău, zona seismică Vrancea. Acesta a fost resimțit în mai multe orașe.

Seismul a fost anunțat, inițial cu magnitudinea 4,8, la o adâncime de 117 kilometri., precizează Mediafax. Acesta s-a simțit în mai multe orașe.

INFP a revizuit ulterior datele

Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului a revizuit cutremurul la magnitudinea de 4,4 și adâncimea de 99 de kilometri. De asemenea, a schimbat locul de producere al județului, din Covasna în Buzău.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Astfel, seismul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 74 km est de Brasov, 83 km nord-est de Ploiești, 111 km sud de Bacău, 117 km vest de Brăila, 117 km vest de Galați, 134 km nord de București, 156 km nord-est de Pitești, 188 km est de Sibiu, 191 km sud-vest de Iași, 199 km nord de Ruse.

Cel mai semnificativ cutremur din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”