Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum se menține în formă Luminița Anghel. ”Toată viața mea am fost într-o dietă continuă”

Cântăreața Luminița Anghel, în vârstă de 53 de ani, a explicat cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună. Artista a explicat că a fost mereu atentă la felul în care arată. ”Eu am acum peste 50 de ani și până acum am încercat toate rețetele planetei. Toată viața mea am fost într-o dietă continuă”, a mărturisit Luminița Anghel.

Luminița Anghel este într-o formă fizică foarte bună. Artista se prezintă impecabil.

În ultima perioadă de timp, cântăreața a slăbit 10 kilograme. Despre cum se menține în formă a dat aceasta detalii pentru wowbiz.ro.

Cum se menține în formă Luminița Anghel. ”Fiind dintr-o familie cu tendințe de îngrășare, știam că orice deviație de la un program sănătos de dietă îmi va dăuna și așa a fost”

“Forma pe care o am acum și anume cu 10 kilograme în minus se datorează în primul rând faptului că, împreună cu fastingul, fac 10 kilometri pe zi de mers sportiv, adică un fel de maraton, un mers rapid. (…) Prinzând antrenament, deja organismul se comportă altfel. Efortul este foarte mare, nu e deloc ușor”, a declarat Luminița Anghel pentru sursa mai sus-menționată.


Artista a mărturisit că a ținut mereu diete și a fost preocupată de felul în care arată. “Eu am acum peste 50 de ani și până acum am încercat toate rețetele planetei. M-am îngrășat foarte mult în sarcină, pentru că am vrut. Toată viața mea am fost într-o dietă continuă și atunci, în momentul în care am rămas însărcinată, a fost ca o mică răzbunare, iar prietenul meu cel mai bun a fost frigiderul, dar mi-am asumat, pentru că știam că mă voi îngrășa.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Fiind dintr-o familie cu tendințe de îngrășare, ambii părinți au fost, știam că orice deviație de la un program sănătos de dietă îmi va dăuna și așa a fost. Le-am dat foarte greu jos după ce am născut, pentru că nu am născut natural, nu am alăptat foarte mult, nici nu mai aveam vârsta, pentru că am născut la 43 de ani și atunci, pe măsură ce corpul îmbărânește, reacționează diferit la aceste diete. Și acum după 50 de ani și eu sunt uimită de faptul că am avut așa un randament la acest tip de sport, pentru că eu am făcut sală foarte mult”, a mai spus vedeta.

Luminița Anghel, la a treia căsnicie

Cântăreața Luminița Anghel , care are un fiu adoptat – David, și-a găsit liniștea alături de actualul său soț, Silviu Dumitriade. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Filip.  Mariajul cu Silviu Dumitriade este cel de-al treilea al binecunoscutei artiste. Anterior, ea a mai fost căsătorită cu Marcel Pușcaș și cu Dragoș Anghel. Și actualul său partener de viață a trecut prin două  divorțuri, după cum a dezvăluit îndrăgita solistă. Luminița Anghel se declară fericită alături de actualul său partener de viață.

”Având în vedere experiențele din trecutul meu, în sensul ca am mai fost căsătorită, aș putea spune ca a treia încercare a fost cu noroc. Și el spune la fel pentru că și la el a fost a treia căsătorie. Ne-am regăsit, trăim într-o armonie puternică, într-o liniște și pace extraordinară. Omul este în căutarea iubirii toată viata lui. Eu cred ca orice om poate iubi și se poate îndrăgosti la orice vârstă și spun asta din propria mea experiență. Nu mi-am pierdut niciodată speranta și credință. Sunt un om foarte optimist, râd foarte mult și sunt veselă. Am avut și eu foarte multe încercări, dar m-am ridicat și am reușit sa depășesc și să privesc cu optimism zilele ce au urmat”, a spus aceasta.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?