Categorii: Monden Vedete Romania

Cum s-au cunoscut Gigi Becali și soția sa, Luminița

Gigi Becali și soția sa sunt discreți când vine vorba despre relația lor, însă la un moment dat afaceristul a povestit cum s-au cunoscut acum 36 de ani. 

Cum s-au cunoscut Gigi Becali și soția sa, Luminița

Căsătoriți de peste 36 de ani, Gigi și Luminița s-au cunoscut când el avea 26 de ani, iar ea 14. Părinții le-au aranjat mariajul, care era stabilit din copilărie. Dincolo de asta, patronul de la FCSB și soția lui sunt verișori de gradul al treilea, dar asta nu a contat pentru cei doi.  

Afaceristul a lăudat-o în repetate rânduri pe soția lui și a declarat că o respectă foarte mult și nu dorește să o rănească în vreun fel. 

„Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor! Bunicii nostri au stat în aceeaşi casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puţin”, a mărturisit Gigi Becali.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cei doi au împreună trei fete, Teodora, Alexandra și Cristina. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat