Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum s-a înțeles Andreea Bălan cu Andreea Antonescu la ”America Express”. ”De asta am și făcut performanță acolo, o să vedeți”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a făcut declarații despre participarea sa la reality show-ul ”Ameica Express”, care urmează să fie difuzat de postul de televiziune Antena 1. Artista a povestit cum s-a înțeles cu colega sa, Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, cu care a făcut echipă la emisiunea respectivă.

Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu.

Artista a povestit, pentru revista Elle, cum a fost experiența espectivă pentru ea și cum s-a înțeles cu colega și prietena ei Andreea Antonescu.

Cum s-a înțeles Andreea Bălan cu Andreea Antonescu la ”America Express”. ”Am făcut echipă foarte bună pentru că ne-am completat, noi fiind persoane diferite”

„Noi ne cunoaștem ca în palmă, a fost bine că am plecat cu ea. Am făcut echipă foarte bună pentru că ne-am completat, noi fiind persoane diferite. De asta am și făcut performanță acolo, o să vedeți. Fiecare zi era grea. Începea cursa la 7 dimineața și terminai la 7-8 seara. Apoi trebuia să îți cauți cazare, băteai din ușă în ușă și uneori nu ți se deschidea. N-aveai mâncare, probele erau foarte grele. În fiecare zi aveai 5-6 misiuni. Nu este un concurs pentru oricine. Noi am rezistat și pentru că suntem obișnuite cu turneele de mic”, a mărturisit Andreea Bălan.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare


Despre experiența de la reality show-ul ”America Express”, Andreea Bălan a declarat: ”Foarte grea, dar m-a schimbat profund. Acolo trăiești cu nimic și trebuie să te bazezi pe ajutorul oamenilor. Evident, când te întorci, apreciezi mai mult ce ai acasă. M-am întors foarte umilă și recunoscătoare. Apreciez mai mult ceea ce am și apreciez și mai mult familia pe care o am”.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?