Categorii: Monden

Cum arată soția lui Tudor Gheorghe. Cei doi sunt căsătoriți de 53 de ani

Tudor Gheorghe a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața sa de familie. Artistul, care aniversează astăzi 74 de ani de viață, are o căsnicie împlinită, care durează de 53 de ani.

La fel ca pe plan profesional, și viața personală a lui Tudor Gheorghe este plină de realizări. Artistul este căsătorit cu Georgeta Lucian, actriță și poetă.

Recent, solistul a vorbit, pentru click.ro, despre povestea lor de iubire și despre viața alături de soția sa. 

„Din toamna lui 1966 și până astăzi nu ne-am mai despărțit”

„În anii studenției am întâlnit-o prima oară. Era de o frumusețe absolută şi m-a fascinat încă din prima clipă. Mă duceam de fiecare dată să o văd în spectacole.Când am revenit în Craiova, după terminarea Institutului de Teatru, am reîntâlnit-o. Din toamna lui 1966 și până astăzi nu ne-am mai despărțit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu, m-a învățat să gătesc și să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre este acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viața de familie. Împreună avem un fiu, pe Tudor Adrian, care ne-a dăruit un nepot”, a dezvăluit Tudor Gheorghe.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Deși este mai mereu ocupat cu repetițiile pentru concertele sale, artistul adoră postura de bunic. 

„Cred că acum îmi joc ultimul rol de suflet… Nu-l joc, îl trăiesc! E vorba de «rolul» de bunică, pe care îl «interpretez» alături de soțul meu, Tudor Gheorghe. Ne trăim cu bucurie «rolurile» de bătrânețe alături de nepotul Tudor Gheorghe Constantin care are șapte ani”, a spus soția lui Tudor Gheorghe. 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?