Categorii: Monden Vedete Romania

Cum arată Simona Trașcă la 38 de ani! Fosta asistentă TV este în continuare o bombă sexy FOTO

Simona Trașcă este una dintre vedetele destul de cunoscute de la noi! Blondina le-a arătat mereu fanilor ce doar unii bărbaţi pot avea ocazia să vadă.

Cum arată Simona Trașcă la 38 de ani! Fosta asistentă TV este în continuare o bombă sexy

Deși a ajuns la 38 de ani, Simona Trașcă continuă să facă furori cu sex-appelul. Tunată din cap până în picioare, fosta asistentă tv are o grămadă de pretendenți dornici să îi fure inima. Din nefericire, Simona nu prea a avut noroc în dragoste, deși are toate atuurile pentru a ține aproape un bărbat.

Blonda, supranumită Pamela de România, face furori cu formele de invidiat, încât juri că e doar o tinerică în căutarea gloriei. Vedeta arată fenomenal în costum de baie și nu ezită să își arate bustul imens ori de câte ori are șansa.

La plajă, Simona Trașcă a făcut un spectacol incendiar. Sânii, de o mărime impresionantă, au dat să ”evadeze” din sutien, iar domnii au suspinat adânc.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Simona Trașcă este o mămică sexy. Ea are un băiat de 21 de ani dintr-o relație cu un arab.

‘Fady a lucrat un an si a strans bani ca sa plece in Canada la Alina, iubita lui de care e indragostit. Ea e romanca stabilita in Canada cu familia. S-au cunoscut pe internet. Si-a luat bilete la avion din timp si a facut o mica oprire si la Paris, unde ma aflam eu, ca sa ma vada. A stat 2 zile dupa care a plecat spre Canada. Si plecarea a fost cu peripetii ca a pierdut avionul, apoi a pierdut si un tren, a mai pierdut si alt avion si tot asa. Dar l-a ajutat Dumnezeu sa ajunga cu bine.

El a muncit in Anglia foarte mult, a strans bani ca sa-I cumpere inel fetei pentru ca vrea sa o ceara in casatorie. E foarte fericit si foarte indragostit. Dar si ea o fata de nota 20. Nu am cunoscut-o, am vorbit doar la telefon cu ea. Dar o iubesc pentru ca il face fericit pe fiul meu. Vreau sa o cunosc personal.

Fady si Alina s-au iubit asa virtual aproape 2 ani ca ea nu a reusit sa vina in Romania si nici el n-a reusit sa ajunga acolo. Vorbeau nonstop, in fiecare seara adormeau cu telefonul deschis… Nu stiu ce ma fac. Cred ca Fady vrea sa se mute definitiv in Canada’, ne-a spus Simona Trasca.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR