Categorii: Monden Vedete Romania

Cum arată în prezent fosta soţie a lui Jorge! Alina Laufer este de nerecunoscut de când s-a mutat în SUA

Alina Laufer, fosta soţie a lui Jorge, a părăsit definitiv România, în urmă cu doi ani.

Cum arată în prezent în prezent fosta soţie a lui Jorge!

Blondina a luat această decizie pentru a-şi urma actualul partener, fostul ministru în Guvernul Tudose, Ilan Laufer. Cei doi s-au stabilit în Statele Unite ale Americii, la Miami.

Deşi s-a retras din viaţa publică şi a preferat să se ocupe mai mult de familia sa, Alina Laufer s-a transformat într-o adevărată bombă sexy.

Ultimele imagini postate de blondină pe reţelele de socializare demonstrează acest lucru. Alina Laufer are 37 de ani, dar nu îşi arată deloc vârsta.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Alina Laufer a investit o avere în corpul său

Are o siluetă impecabilă, care ar face invidioasă orice domnişoară. Aceasta a suportat cu stoicism durerile şi a investit bani grei în corpul ei, aproximativ 20.000 de euro, dar rezultatele sunt wow.

De-a lungul timpului, fosta soţie a lui Jorge şi-a făcut câteva intervenţii estetice: şi-a pus silicoane, şi-a mărit fesele cu grăsime proprie, şi-a operat nasul şi a recurs la un lifting facial pentru pielea de pe gât.

Mai mult de atât, Alina este adepta unei alimentaţii sănătoase, care a ajutat-o să se menţină în mare formă.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?