Categorii: Monden Vedete Romania

Cum arată Celia la 35 de ani! A fost considerată bomba sexy a României, după ce a pozat aproape nud

Celia a devenit cunoscută după ce a făcut parte din trupa Elegance, alături de Issa Casian. Cele două au făcut furori la jumătatea anilor 2000, mai ales că erau extrem de sexy și provocatoare. Formația a avut un real succes până în anul 2007, când s-a destrămat.

Cum arată Celia la 35 de ani! A fost considerată bomba sexy a României, după ce a pozat aproape nud

Celia, partea brunetă a trupei, s-a dedicat carierei solo și s-a bucurat în continuare de succes, ea fiind ajută de Costi Ioniță. Bruneta a devenit un nume de rezonanță în showbiz-ul autohton din punct de vedere muzical. 

Însă și-a dorit mai mult! Ca și alte vedete, Celia s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy pentru cunoscuta revistă pentru bărbaţi FHM. Cu toate acestea, ea declara că nu ar poza niciodată goală.

“Nu o să pozez niciodată goală. În schimb, luna decembrie o să vă aducă un pictorial destul de condimentat în FHM”, declara atunci Celia.

În anul 2011, solista a realizat un pictorial de senzație, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

Deși toată lumea o percepea ca o fată timidă și pudică, iată că lucrurile nu erau așa. Celia a pozat senzual și a schimbat mai multe ţinute, toate fiind extrem de provocatoare.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Celia și-a arătat trupul în toată splendoarea, în lenjerie intimă, stârnind admirația doamnelor si imaginația domnilor.

‘Am vazut cateva dintre fotografiile pe care tocmai ce le-am facut si imi place ce-am vazut’, a spus Celia despre ședinta foto din FHM.

Din 2012, Celia este căsătorită cu australianul Ardeli. Cei doi s-au căsătorit civil pe 7 mai 2012 în Australia, iar nunta religioasă a avut loc în România, pe 24 august, la biserica din Ghelari.

Cei doi au împreună un băiețel! Deși anii au trecut, Celia a rămas la fel de sexy, însă a rărit destul de mult aparițiile incendiare.

‘Nu sunt geloasă și nu cred că e sănătos pentru o relație și pentru o căsnicie, să stai departe unul de altul. Zice că familia trebuie să fie mereu unită. Am făcut sacrificii amândoi. În Australia nu prea avem treburi… el încă mai trage către Australia, acolo e și mama lui. Mi-a cerut soțul meu, subtil, să renunț la carieră, pentru a fi mai mult lângă el’, mărturisea Celia despre căsnicia sa.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important