Categorii: Știri Stiri externe Viral

Cum arată cea mai “bântuită” închisoare din America, unde au fost torturați deținuți precum Al Capone sau unul dintre cei mai faimoși jefuitori de bănci din istoria Statelor Unite

În cei 142 de ani în care a funcționat infamul penitenciar Penitenicarul de Stat de Est a fost cunoscut pentru tortură și crimă și a găzduit unii dintre cei mai periculoși criminali din istoria Americii.

Un explorator urban a vizitat infamul Penitenicarul de Stat de Est, din Philadelphia, Pennsylvania, un centru de detenție care a găzduit unii dintre cei mai violenți și depravați deținuți din SUA – inclusiv Al Capone.

În cei 142 de ani în care a funcționat, monolitul solemn de cărămidă a cunoscut nenumărate cazuri de tortură, izolare, boală, crimă și persoane cu boli mintale, potrivit dailystar.co.uk.

Închisoarea este considerată ca fiind bântuită

Într-adevăr, reputația închisorii este atât de puternică, încât este considerată  ca fiind bântuită, poveștile înfricoșătoare care se spun în mod obișnuit despre închisoare.

O persoană anonimă a petrecut ore întregi în închisoarea umedă, fotografiind pereții în descompunere, mobilierul abandonat și spart și celulele înghesuite.

“Fiecare celulă se simte diferit”

Acesta pretinde chiar că a stat în interiorul uneia dintre celule.

Ei au dezvăluit: “Am petrecut aproximativ trei ore în interiorul Eastern State explorând celulă cu celulă și fotografiind totul, de la pereții prăbușiți până la scaunele și paturile rupte și vopseaua exfoliată.

Am stat chiar și în interiorul unei celule pentru o bună bucată de timp imaginându-mi ce ar fi simțit deținuții.

Unele părți din Eastern State sunt incredibil de inconfortabile, însă istoria este peste tot pe pereți și pe podele, chiar și paturile de oțel spun o poveste pe care niciunul dintre noi nu și-o poate imagina cu adevărat, fiecare celulă are un “caracter” diferit și fiecare celulă se simte diferit.”

Al Capone și unul dintre cei mai faimoși jefuitori de bănci din istoria Americii, au fost deținuți

Printre foștii “absolvenți” ai închisorii se numără șeful mafiei din Chicago, Al Capone, și “Slick Willie” Sutton, unul dintre cei mai faimoși jefuitori de bănci din istoria Americii.

Cât timp se aflau înăuntru, prizonierii se confruntau cu pedepse îngrozitoare, cum ar fi baia de apă – unde erau scufundați și apoi atârnați de un perete până când li se forma gheață pe piele.

De asemenea, erau supuși la un tratament agresiv pe un scaun, unde erau legați atât de strâns încât li se întrerupea circulația.

Când a fost deschis în 1829, a fost una dintre cele mai scumpe construcții din țară.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Deținuții de atunci stăteau în celula lor timp de 23 de ore pe zi”, a spus exploratorul.

“După ce stăteai în interiorul câtorva celule și făceai fotografii, aveai senzația că fiecare perete în descompunere se închide în tine”.

De la închiderea sa în 1971, penitenciarul a fost transformat într-un monument istoric național, oferind atât tururi de zi, cât și de noapte.

“De la intrare, la celule și chiar la ieșire, degradarea și structura ruinată a Eastern State face posibilă experimentarea explorării urbane în siguranță, în timp ce admiri istoria în cea mai bună formă”, a declarat exploratorul.

 

 

 

 

 

 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat