Categorii: Monden Vedete Romania

Cum arată acum Nick de la N&D! Fostul coleg de trupă al Deliei a ajuns de nerecunoscut FOTO

La începutul anilor 2000, trupa N&D, formată din Delia şi Nick cucerea toate topurile muzicale din România. O parte dintre hiturile lor, precum „Vreau să plâng“ şi „Vino la mine“, se auzeau în toate difuzoarele.

Cum arată acum Nick de la N&D! Fostul coleg de trupă al Deliei a ajuns de nerecunoscut

Între timp, trupa s-a destrămat! Delia a urmat o carieră solo, iar Nick a preferat să dispară din lumina reflectoarelor.

Acesta a revenit de câţiva ani în atenţia publicului, însă este de nerecunoscut. A slăbit foarte mult şi are un look total schimbat faţă de acum 20 de ani.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Nick, pe numele său real, Nicolae Marin, avea peste 100 de kilograme pe vremea când cânta alături de Delia. Acum, a dat jos kilograme bune, după ce a ţinut o dietă drastică.

”Am slăbit sub limita acceptabilă, cu regim disociat și mișcare fizică. Ajunsesem într-un punct în care nu-mi mai puteam controla corpul, tremuram, amețeam, eram mereu obosit, nu mai eram eu. Apropiații au crezut că-s bolnav, am auzit asta de-atâtea ori, încât m-am speriat și am încetat regimul. Sunt în continuare atent la ce mănânc, însă nu mai vreau să slăbesc, ca să n-am probleme de sănătate”, a explicat Nick, conform Libertatea.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?