Categorii: Monden

Cum arată acum locul unde a murit Răzvan Ciobanu!

Deși au trecut aproape trei luni de la groaznicul accident rutier în care designerul Răzvan Ciobanu a murit, urmele incidentului teribil încă sunt prezente în comuna Săcele din județul Constanța. 

Conform click.ro, locul tragediei este încă plin de resturi ale mașinii în care Ciobanu și-a găsit sfârșitul și de lumânări și flori lăsate de oameni în memoria designerului. 

Lângă copacul unde a murit Răzvan după ce a pierdut controlul volanului se află candele, flori de plastic și o pungă de lumănări, agățată într-un copac, probabil lăsată acolo pentru cei care vor să îi aprindă o lumânare. 

La scurt timp după accident, Marius, fostul iubit al designerului, a ridicat un mic altar chiar la locul accidentului, aducând inclusiv o cruce de lemn pe care era scris numele lui Răzvan. În prezent, crucea a dispărut de la locul morții, rămânând doar candelele și lumânările aduse de fostul său partener.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în noaptea de 28 spre 29 aprilie, la intrarea în comuna Săcele din județul Constanța. Mașina de teren în care se afla a ieșit de pe drumul județean, a continuat să meargă pe câmp în jur de 700 de metri, apoi s-ar fi răsturnat și a smuls din rădăcină mai mulți arbori. Într-un final, autoturismul s-a oprit, după ce s-a izbit frontal de un copac. 

Foto: Click

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?