Categorii: Știri Stiri Romania

Cum arată acum Ioan Neculaie, fostul patron al FC Brașov! Și-a schimbat radical înfățișarea

Ioan Neculaie, fostul patron al FC Brașov, trăiește pe picior mare și își permite orice moft. De când a fost eliberat condiționat din penitenciar în urmă cu mai bine de un an, fostul conducător al FC Brașov a trecut printr-o serie de transformări.

Cum arată acum Ioan Neculaie, fostul patron al FC Brașov! Și-a schimbat radical înfățișarea

Ioan Neculaie, în vârstă de 62 de ani, și-a schimbat radical înfățișarea, iar acum este de nerecunoscut. Imaginile de pe rețelele de socializare vorbesc de la sine. Conform Spynews, acesta a apelat la chirurgia estetică.

Fostul patron al FC Brașov are acum un nou look și cu greu îl mai recunoști. Recent, el s-a filmat la volanul unuia dintre bolizii săi de lux, în timp ce gonea pe autostradă cu 220 de km/h, încălcând legea.

Ioan Neculaie pare că nu respectă nicio regulă și se mândrește nevoie mare cu noua sa achiziție de 150.000 de euro.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În noiembrie 2017, Ioan Neculaie a primit 2 ani de închisoare, în două dosare diferite: unul pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și celălalt pentru ucidere din culpă. A fost eliberat condiționat câteva luni mai târziu.

Ioan Neculaie mai avea o condamnare din 2012, de un an și șase luni cu suspendare, pentru ucidere din culpă, după ce un om a murit într-un accident de muncă pe platforma Roman SA, pe care afaceristul o deţinea.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat