Categorii: Monden Vedete Romania

Cum a slăbit Valentina Pelinel după a doua naștere! Ce dietă a ținut

Valentina Pelinel a slăbit spectaculos, după ce a născut gemeni, dar și după ce l-a adus pe lume pe Milan. Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit recent ce dieță a ținut.

Deși a adus pe lume trei copii, Valentina Pelinel a reușit să slăbească foarte mult și a ajuns din nou la formele pe care le avea pe când era manechin peste Ocean. 

Cum a slăbit Valentina Pelinel după a doua naștere

Soția lui Cristi Borcea a povestit, recent, ce dietă a ținut și ce stil de viață a abordat ca să revină la o siluetă de invidiat, deși a acumulat numeroase kilograme pe parcursul celei de-a doua sarcini. 

„Am reușit să slăbesc cu un regim alimentar și de viață echilibrat. Cât am ținut dieta, am mâncat din patru în patru ore. Aveam pe zi legume, 400 de grame de fructe, brânzeturi slabe, 200 grame de carne albă și mult sport. Adică mănânc orice, dar mențin o balanță. Nu poți să faci de capul tău, să zici că nu mai mănânci nimic sau că mănânci doar un aliment. Asta e crimă. Apoi, cu ajutorul profei, Luminița Niculescu, am mers în paralel cu un program de sport care m-a ajutat să ajung la rezultatele dorite”, a spus Valentina. 

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Blonda a reușit să slăbească rapid și după prima sarcină, cu Milan, care s-a născut în iunie 2016. 

„Sunt elemente noi pe care nu le-am experimentat în sarcina cu Milan… din câte am auzit ar trebui sa fiu mulțumită, norocoasă și să fiu binecuvântată. (…) Am pus minim 15 kg. Încerc să mă cântăresc mai rar, că pe ultima suta cântarul se accelerează, dar și la Milan am luat 26 de kilograme. Nu mă credea nimeni”, a povestit Pelinel atunci când era însărcinată cu gemene, care au venit pe lume în martie anul acesta. 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?