Categorii: Monden Vedete Romania

Cum a reacționat George Burcea în momentul în care a fost luat la întrebări după ce a fost prins drogat la volan. Substanțele interzise, motivul separării de Andreea Bălan

Actorul George Burcea, partenerul de viață al cântăreței Andreea Băan, a avut o reacție care spun tot în momentul în care a fost întrebat dacă a fost sau nu prin drogat la volan.

Soțul cântăreței Andreea Bălan a fost prins drogat la volan de polițiști în data de 21 februarie, la ora 10:00. Acesta se afla pe Bulevardul Eroilor din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de casa sa.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au declarat surse pentru click.ro după incident.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Potrivit spynews.ro, George Burcea a fost sunat de reporteri pentru a se afla dacă este sau nu adevărat că a fost prins drogat la volan. Actorul a răspuns politicos, însă în momentul în care a aflat despre ce este vorba a închis telefonul.

Conform sursei mai sus-menționate, în mariajul Andreei Bălan și al lui George Burcea au apărut probleme din cauza drogurilor. Cei doi nu s-au mai înțeles de când artista a aflat, de curând, despre faptul că soțul său consumă substanțe interzise.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat