Categorii: Monden Vedete Romania

Cum a murit, de fapt, Anca Pop! Ar fi împlinit 35 de ani

Cum a murit, de fapt, Anca Pop! Solista a decedat în decembrie 2018, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre. Artista ar fi împlinit 35 de ani anul acesta.

Cum a murit, de fapt, Anca Pop! Ar fi împlinit 35 de ani

Anca Pop era de origine română-canadiană și devenise cunoscută după ce a lansat mai multe hit-uri celebre, precum „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”

Cum a murit, de fapt, Anca Pop! Ea a pierdut controlul volanului din motive necunoscute și a căzut cu autoturismul în Dunăre, lângă comuna Svinița. Vedeta se îndrepta spre casă pentru a petrecere sărbătorile de iarnă cu familia.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Cum a murit, de fapt, Anca Pop! Dispariția artistei a fost anunțată de sora ei, Tina Pop, care a alertat Poliția. Anca Pop a derapat cu mașina într-o zonă fără parapet, în fluviul Dunărea. Ea a murit pe loc. Inițial, s-a crezut că solista s-a sinucis, însă familia acesteia a susținut că nu avea motive să își ia viața.

Anca Pop avea doar 34 de ani când a decedat. Ea a fost înmormântată pe 20 decembrie 2018, pe malul Dunării, în comuna Svinița. Solista din Moldova Nouă a dorit să fie îngropată cât mai aproape de locul decesului.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?