Categorii: Monden Vedete Romania

Cum a început relația dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete! Artista avea numai cuvinte de laudă la adresa lui

Cornel Galeș a murit într-un tragic accident de mașină produs în Spania, pe 1 decembrie. Bărbatul a decedat la 2 ani și jumătate după soția lui, Ileana Ciuculete.

Cum a început relația dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete!

Cei doi au fost împreună mai bine de 20 de ani și aveau o căsnicie fericită. De fiecare dată când apărea în public, Cornel Galeș și Ileana Ciuculete arătau tuturor cât de mult se iubeau.

Într-un interviu realizat în urmă cu zece ani, Ileana a povestit despre debutul relaţiei cu Cornel Galeş. Artista a recunoscut că s-a îndrăgostit la prima vedere și l-a cerut de bărbat imediat după ce l-a văzut.

„Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aş vrea să mă mărit, dar dacă are o familie frumoasă şi este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine”, spunea artista de muzică populară.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă pe 14 martie 2017, iar Cornel Galeș s-a războit cu fiii acesteia pentru averea de 500.000 de euro.

‘Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus. Când vei fi pregătit să vii, eu te aștept Acolo Sus!’, i-a transmis Ileana soţului ei înainte de a închide ochii.

Cornel Galeș a murit, duminică, într-un accident de mașină produs în Spania. Viviana, fosta iubită a acestuia, a confirmat decesul.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?