Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum a început povestea de dragoste dintre Lili Sandu și Silviu Țolu. ”O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți”

Lili Sandu, în vârstă de 43 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Silviu Țolu, care este mai mic cu 12 ani decât ea. Cei doi au împreună un băiețel.  Vedeta povestit cum a început relația sa cu cel care îi este partener de viață. ”O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți”, a mărturrisit Lili Sandu.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Lil Sandu a povestit, pentru revista Viva, cum a început povestea de dragoste dintre ea și Silviu Țolu.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
În plan profesional, cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii ”Școala Vedetelor”, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Lili Sandu a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță. Aceasta a apărut în câteva telenovele în România și a prezentat mai multe emisiuni TV.

Cum a început povestea de dragoste dintre Lili Sandu și Silviu Țolu. ”Dar nu m-aș fi gândit că va fi tatăl copilului meu”

”La un moment dat, am decis să plec în vacanță și trebuia să ajung în România, dar am ajuns la Roma, la o prietenă, pe platourile de filmare. Acolo l-am cunoscut pe Silviu. M-am întors în țară, pentru o perioadă, alături de el, dar nu am mai plecat, tot amânam câte o săptămână. Până la urmă, am realizat că trebuie să mă duc doar pentru a-mi rezolva toate lucrurile în America și a mă reîntoarce definitiv acasă. De fiecare dată când ne aniversăm relația, ne dăm seama că au trecut 7 ani, că avem un copil și ne gândim la începuturi, la cum a pornit totul. (…) Era „the one” pentru o perioadă… poate. Dar nu m-aș fi gândit că va fi tatăl copilului meu. Ne-am dus cu energia și cu vibe-ul, și asta facem și acum”, a declarat Lili Sandu.Despre diferența de vâstă dntre ea și Silviu Țolu, vedeta a spus: ”Bineînțeles că, atunci când am aflat, primul gând a fost: „oare ce va spune lumea?” Apoi, eu am crezut că este o diferență prea mare, dar asta fără să port o discuție cu el. Însă ne-am dat amândoi seama că nu simțeam deloc această diferență de vârstă. Ba chiar el dădea dovadă de o mai mare maturitate în anumite situații. Așa că am decis să nu ne gândim ce vor spune vecinii, oamenii. O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți, știau doar familiile noastre. El locuia la New York, a mai făcut un drum pentru a-și rezolva lucrurile, și apoi am revenit amândoi”.
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?