Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Cum a arătat Oana Sîrbu în ziua în care s-a căsătorit. Frumoasă ca o prințesă!

Oana Sîrbu, în vârstă de 53 de ani, a dat publicității o imagine de colecție, din ziua în care s-a căsătorit cu compozitorul Virgil Popescu, în vârstă de 67 de ani. Vedeta a arăta superb la evenimentul care a avut loc în anul 1989. Țnuta purtată de artistă la acea vreme a fost realizată de renumita creatoare de modă Doina Levintza.

Oana Sîrbu a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde a jucat alături de celebrul Ștefan Bănică Junior. În plan personal, Oana Sîrbu a fost căsătorită, în urmă cu ani, cu Virgil Popescu, cel care i-a compus multe dintre melodiile pe care aceasta le interpretează. Oana Sîrbu s-a căsătorit cu Virgil Popescu în data de 10 iunie 1989, când avea doar 21 de ani. Cei doi au divorțat în anul 1993.

Oana Sârbu a publicat în mediul online o imagine de la cununia sa, în ziua în care celebra creatoare de modă Doina Levintza și-a aniversat ziua de naștere. În data de 10 aprilie, Doina Levintza a împlinit 83 de ani. Creatoarea de modă a fost cea care a făcut ținuta pe care Oana Sîrbu a purtat-o în ziua în care s-a cununat civil cu Virgil Popescu.

Cum a arătat Oana Sîrbu în ziua în care s-a căsătorit. A fost superbă!

Oana Sîrbu a arătat superb în ziua în care s-a căsătorit cu Virgil Popescu, rochia purtată fiind una vaporoasă, ca de prințesă.

”La multi ani, #doinalevintza 🎉🌼🌺🌷 #Firstdress #weddingdress #1989 😇 Mai am cateva piese faine adunate, unicat! Doamna #levintza si #dancoma au creatii desavarsite, unice in lumea asta! Mandra sa va arat zilele urmatoare cateva piese care m-au imbracat in filmari importante ale carierei mele, in TV, spectacole de muzica, premiere, cabaret….Bucurie c-am cunoscut oameni superbi in viata asta 🙏❤️”, a scris Oana Sîrbu în dreptul imaginii.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În ce relații a rămas Oana Sîrbu cu fostul ei soț

Oana Sîrbu l-a cunoscut pe Virgil Popescu când avea doar 17 ani. „L-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, si orchestrator, si dirijor. A existat o comunicare intre noi din prima secunda, o comunicare ce exista si acum, dar n-as sti sa spun despre ce e vorba, cred ca are mare legatura cu emotia si cu muzica… A fost o chestie foarte normala, pasii firesti, facuti de doi oameni care se intilnesc si ajung sa se cunoasca, iar marea pasiune comuna a fost pasiunea fata de muzica si felul in care am comunicat emotia acestei muzici. Virgil era un tip mult mai mare decat mine, cu 13 ani, si orele noastre de intalnire erau ca cele dintre o femeie si fratele ei mai mare, sau o femeie si un parinte, sau o femeie si un prieten. Eu in Virgil am gasit toate acestea adunate intr-un om matur“, spunea artista într-un interviu pentru revista Tango.

Oana Sîrbu  a explicat , într-un interviu,  în ce relații a rămas cu cel care i-a fost partener de viață. ”Eu m-am măritat destul de repede. Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună”, a declarat artista.

„Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare. Focusul meu acum e pe băiețelul meu pe care-l iubesc”, a mai spus aceasta.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR