Categorii: Emisiuni TV Monden ProTV Vedete Romania

Cum a ajuns milionară fosta prezentatoare TV Andreea Liptak

Fosta prezentatoare TV Andreea Liptak a ajuns milionară. După ce a părăsit pupitrul știrilor de la PRO TV în urmă cu mai mulți ani, blonda și-a schimbat domeniul de activitate și a dat lovitura. 

În 2013, Andreea Liptak a decis să plece din televiziune pentru a începe o afacere. Alături de soțul ei, Răzvan Spiridon, blonda a intrat în lumea produselor cosmetice și s-a îmbogățit fabulos. 

Cum a ajuns milionară fosta prezentatoare TV Andreea Liptak

Schema piramidală care susține business-ul pe care îl desfășoară le-a adus acestora venituri de milioane de euro. Fosta prezentatoare de știri a povestit, pe o rețea socială, cum a ajuns să intre în această afacere cu produse cosmetice. 

Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Cu un copil de 1 an și unul de 4 ani acasă, ne-am mai luat joburi în plus, am deschis o mică afacere, că să ne putem susține. Ne-am lăsat recrutați’ într-o afacere de network-marketing, multi-level, că să putem supraviețui rămânând etici – un model de business de care au fugit toți corporatiștii din jurul nostru pentru că le-a fost teamă că li se degradează imaginea și își pierd statutul (închipuit!)”, a declarat Andreea. 

„Mie nu mi-a fost rușine să vând produse bune și nu îmi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Mă uităm în ochii fetelor mele (dacă nu dormeau când ajungeam acasă epuizată) și știam că într-o zi o să avem ceea ce merităm. Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia! Mă interesează să muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputație”, a mai scris Liptak.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”