Categorii: Știri Stiri Romania

Cu cine a înșelat-o Cornel Galeș pe Ileana Ciuculete în timpul căsniciei! Gestul făcut de regretata solistă

Moartea lui Cornel Galeș a scos la iveală detalii incendiare din mariajul cu Ileana Ciuculete! În trecut, bărbatul a recunoscut că a înșelat-o pe regretata solistă cu o negresă, însă aceasta l-a iertat.

Cu cine a înșelat-o Cornel Galeș pe Ileana Ciuculete în timpul căsniciei!

Cornel Galeș mărturisea că a umblat cu o altă femeie la începutul căsniciei cu Ileana Ciuculete. Mai mult de atât, chiar el i-a dezvăluit că a păcătuit cu o tânără de culoare, în Germania.

‘Prin anii ’90 aveam obiceiul de a cumpăra mașini din Germania de la o cunoștință de a mea. Am fost plecat cu un prieten de-al meu vreo două săptămâni. Ileana a aflat de la prietenul meu. A trebuit să recunosc. Am greșit, prietenul meu m-a îndemnat să vedem cum stă treaba cu negresele. A aruncat cu pantofii în mine (Ileana Ciuculete n.r.), dar a trecut peste, o iubeam, mă iubea’, povestea Cornel Galeș, în urmă cu doi ani.

Cornel Galeș mărturisea că Ileana Ciuculete a fost marea lui iubire. Cei doi au fost căsătoriți peste 20 de ani. De altfel, după ce bărbatul a început o relație cu blonda Viviana, cea care îi era șefă, el a mers la mormântul artistei și a cerut binecuvântarea.

Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o sumă enormă
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Doliul se poartă în suflet, nici nu ai voie după 40 de zile. Eu sărut mâna femeilor, ăsta e un gest nobil. O cunosc de câteva luni. Când problemele s-au acutizat, mi-au sărit în ajutor mai multe femei de afaceri din lume, am refuzat multe propuneri pentru că nu mi se potriveau”, a mai spus Galeș.

Sursa: Wowbiz

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat