Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale

Cu ce sumă s-a vândut casa în care s-a ascuns ani la rând „El Chapo”

Casa în care s-a ascuns ani la rând „El Chapo” înainte de arestarea din 2016 a fost scoasă la licitație de guvernul mexican, alături de alte două locuințe ale celebrului Guzman. 

Guvernul din Mexic a decis, recent, să scoată la vânzare trei locuințe care i-au aparținut lui „El Chapo”, scrie tmz.com. 

Cu ce sumă s-a vândut casa în care s-a ascuns ani la rând „El Chapo”

Cele trei case din Sinaloa au fost evaluate la aproximativ 1.000.000 de dolari, iar una dintre case este renumită pentru că a fost folosită ca ascunzătoare de Joaquin Guzman. Mai mult decât atât, locuința are tuneluri subterane, de care „El Chapo” s-a folosit în 2014, atunci când, la venirea poliției, a „evadat” și și-a prelungit libertatea cu doi ani.

Casa cu pricina s-a vândut cu 107.530 de dolari, iar celelalte două cu 64.589 dolari, respectiv 55.725 de dolari.

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În total, autoritățile au confiscat de la temutul infractor șase case, însă doar trei au fost scoase la licitație până acum. Cea mai valoroasă locuință deținută de „El Chapo” a fost evaluată la 587.000 de dolari. Vila cochetă are trei etaje și Guzman a cumpărat-o pentru mama fiului său Ovidio. 

Foto: Profimedia

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important