Categorii: Monden Vedete Romania

Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Camelia Potec. ”4 zile grele, două kilograme și jumătate mai puțin”

Fosta mare campioană la înot Camelia Potec a avut probleme de sănătate în aceste zile. Aceasta a mărturisit că a avut aprte de patru zile grele și că a slăbit două kilograme și jumătate.

Camelia Potec, campioană olimpică la înot, a trecut prin momente dificile în ultimele zile. Sportiva s-a confruntat cu o enterocolită care i-a dat mari bătăi de cap.

”Îmi place să cred de fiecare dată că toate se întâmplă cu un anumit motiv în viață ?‍♀️

După 4 zile în care sănătatea mi-a jucat feste, de astăzi încerc să-mi revin ușor-ușor. Nu are treabă cu coronavirusul (cu toate că am avut dubiile mele zilele trecute), ci doar o enterocolită severă care m-a ținut departe de tot și de toți (de cei dragi, de mâncare, de mers, de uitat la tv sau pe telefon, de citit, de făcut mișcare).

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

4 zile grele, 2 kg și jumătate mai puțin, soare afară, căldura familiei și mai ales posibilitatea de a mă mișca din nou ca înainte mă fac să vă spun că am o duminică minunată.??”, a spus Camelia Potec.

FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?