Categorii: Monden Vedete Romania

Cristina Țopescu a murit! Cauza morții fostei prezentatoare tv

Cristina Țopescu a murit! Cunoscuta jurnalistă s-a stins din viață la 59 de ani. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit duminică seară, 12 ianuarie, în casa din Otopeni.

Cristina Țopescu a murit! Cauza morții fostei prezentatoare tv

Vecinii au mărturisit că nu au mai văzut-o de de trei săptămâni! Cristina Țopescu s-a stins din viață la aproape doi de la decesul tatălui său, comentatorul sportiv Cristian Țopescu.

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa

Conform Libertatea.ro, polițiștii au fost alertați de o prietenă a acesteia care nu mai știa nimic de ea de mai mult timp. La intrarea în locuință, oamenii legii au găsit-o decedată pe Cristina Țopescu.

Din primele informații, nu au fost descoperite urme de violență pe trupul acesteia și se speculează că fosta prezentatoare tv ar fi murit în somn.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță a constatat că  Cristina Țopescuera decedată de mai multe zile.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, se arată în comunicatul Poliției.

Știre în curs de actualizare.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
FOTO. Cine e Iulia, femeia care i-a fost alături lui Mihai Neșu după divorțul de Maria și moartea părinților săi! Imagini cu...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important