Categorii: Monden

Cristina Spătar, cuvinte dure la adresa fostului soţ: ‘Nu am primit niciun leu de la el’

Cristina Spătar a vorbit despre perioada de după divorț, când a avut probleme financiare. Deşi acum trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de un bărbat căruia nu vrea să îi dezvăluie numele, înainte de toate acestea, solista a trecut printr-un divorţ dureros.

Cristina Spătar, cuvinte dure la adresa fostului soţ: ‘Nu am primit niciun leu de la el’

Artista a explicat recent că fostul soţ nu a ajutat-o deloc din punct de vedere financiar. De asemenea, nici copiii săi nu au primit pensie alimentară.

Anul trecut, Cristina Spătar a fost evacuată din vila de la Crevedia, după ce omul de afaceri a adus-o în casă pe actuala lui soţie. Atunci s-a mutat cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert.

De nevoie, artista şi-a scos la vânzare colecţia de bijuterii şi a făcut credit pentru o nouă casă. Cântăreața și-a luat acum casă, unde locuiește șialături de iubit, care se înțelege de minune cu micuții ei.

‘Pentru oricine este greu, dar eu cred că Dumnezeu ajută mamele şi a fost mereu alături de mine. Am fost la Ierusalim şi i-am cerut Lui Dumnezeu să-mi arate calea. Am avut oameni lângă mine care m-au ajutat. Nu am primit niciun leu de la fostul soţ, am concerte, mi-am pus pe picioare atelierul de haine, am obţinut şi contracte cu ajutorul prietenului meu’, a declarat Cristina Spătar, în cadrul unei emisiuni tv.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Vedeta a afirmat, în cadrul unei emisiuni TV, că iubitul ei o răsfață cu tot ce poate: ‘Am prins ziua de naștere la mare, am stat șapte zile. De dimineață mi-au adus copiii și prietenul meu tort. A fost o zi faină, copiii sunt extraordinari.

El a dirijat totul, împreună cu bona. Merge foarte bine și faptul că e mai tânăr mă face să fiu conectată la tot ce se întâmplă. Mă ajută mult cu bussines-ul. Ne-am mutat de la apartament la o căsuță. Stăm împreună, e mult mai legată familia, copiii sunt fericiți. Suntem împreună de trei ani. Eu nu vreau să mă mai căsătoresc, dar avem o relație foarte frumoasă, e destul de matur pentru vârsta lui. La început am fost prieteni și m-a încurajat mult în perioada în care eram jos moral’, a mai declarat Cristina Spătar.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat