Categorii: Emisiuni TV Kanal D Monden Vedete Romania

Cristina Șișcanu, apariție fără perdea la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cristina Șișcanu a bifat ieri o apariție fără perdea la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Iată ce au avut de zis membrii juriului despre ținuta sa.

Apariție-șoc aseară la „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde telespectatorii au văzut-o pe Cristina Șișcanu într-o ipostază extrem de senzuală. 

Cristina Șișcanu, apariție fără perdea la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Soția lui Mădălin Ionescu a vrut să le demonstreze tuturor că nu are rețineri și a îmbrăcat o ținută sexy, din care lipsea lenjeria intimă. 

Apariția sa a stârnit controverse în rândul juraților. Cătălin Botezatu a fost de părere că o femeie fără lenjerie intimă îi place, însă Maurice și Raluca au criticat apariția Cristinei. 

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Să vină o femeie fără lenjerie intimă e… Când are lenjerie intimă e mai ciudat. Apreciez curajul tău, fiindcă te știu, așa, mai rușinoasă”, a spus Cătălin.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?