Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, despre agresoarea sa. ”Nu a achitat absolut nimic din daunele morale sau materiale”

Cristina Joia, designerul cunoscut de la emisiunea ”Visuri la cheie”, de la Pro TV, a făcut declarații despre agresiunea pe care a suferit-o în toamna anului 2020. Atunci, aceasta a fost lovită de o femeie și a avut nevoie de operații la nas. ”Nu a achitat absolut nimic din daunele morale sau materiale” , a spus Cristina Joia despre femeia care a agresat-o.

Cristina Joia a trecut printr-un moment de cumpănă după  incidentul din noiembrie 2020, atunci când a fost lovită de o femeie și a avut nevoie de operații la nas.

Cristina Joia a vorbit despre agresoarea sa într-un interviu pentru click.ro. Aceasta a explicat că femeia care a agresat-o a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare cu suspendare și că nu a plătit nimic din daunele morale și materiale.

Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, despre agresoarea sa. ” E între ea și Dumnezeu de aici încolo, eu nu am intentat procesul pentru bani”

 

”Nu mi-am imaginat niciodată că o să trăiesc acel coșmar, dincolo de lovitură (extrem de precisă de altfel, pentu că a produs multiple fracturi), spitalizările, operațiile care au urmat și procesul în sine au fost încă o traumă adăugată. Țin să menționez că ea a fost condamnată la un an şi trei luni de închisoare, dar cu suspendare. Absolut toate intervențiile au fost suportate de mine și clinica Zetta, dr. Dragoș Zamfirescu m-a ajutat să respir și să arăt normal din nou. Agresoarea nu a achitat absolut nimic din daunele morale sau materiale. Dar pentru că vreau să las evenimentul acesta în urmă, nu m-am mai axat pe această direcție. E între ea și Dumnezeu de aici încolo, eu nu am intentat procesul pentru bani (pe care i-aș fi donat oricum), ci pentru că așa am simțit că trebuie să fac, că asta era calea dreaptă pentru a nu mai exista alte victime”, a declarat Cristina Joia.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Da, voi rămâne cu cicatrice tot restul vieții, dar a ajuns să nu mai deranjeze așa tare. Am avut niște intervenții cu laser care au mai atenuat, dar e imposibil de reparat total pentru că era tăiat foarte adânc și e imposibil să refaci țesutul ca nou”, a mai spus aceasta.

Ce s-a întâmplat cu Cristina Joia la sfârșitul anului 2020

Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a trecut prin momente de groază la sfârșitul anului 2020, după ce a fost bătută, într-un magazin din București, de o femeie căreia i-a atras atenția că a parcat pe trecerea de pietoni.

Aceasta a lovit-o peste față, Cristina Joia suferind o fractură de piramidă nazală și fiind operată de urgență. După incident, Cristina Joia a mai suferit încă o operație de reconstrucție nazală. Ulterior, polițiștii Secției 14 din Capitală au identificat-o pe femeia care a lovit-o pe Cristina Joia într-un supermarket din Sectorul 4. Aceasta se numește Ștefania A. și avea la acea vreme 34 de ani.

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR