Categorii: Monden Vedete Romania

Cristian Pomohaci, în turneu în SUA, deși este așteptat la tribunal

Cristian Pohomaci a avut parte de o primire extrem de calduroasă în SUA, acolo unde se află într-un turneu. Deși fostul preot a fost exclus din BOR, românii plecați peste Ocean au venit cu entuziasm la concerte susținute de acesta.  

Acum o săptămână, Cristian Pomohaci a început un turneu în SUA. Primul concert pe care l-a avut a fost în Detroit, Michigan, la Festivalul Românilor de la Biserica Ortodoxă „Sfântul Gheorghe”, iar la câteva zile după a mers în Cleveland, Ohio, la un spectacol aniversar organizat de Biserica „Sfânta Maria”. 

Cristian Pomohaci, acuzat de evaziune fiscală

Deși fostul preot a fost în centrul unor scandaluri care au ținut multă vreme prima pagină a ziarelor, se pare că românii din America au ales să ignore aceste lucruri și au mers la concertele sale în număr foarte mare. 

Pomohaci a ales să nu poarte haine bisericești și a îmbrăcat un costum popular, cel mai probabil pentru că nu mai are voie să poarte sutană. 

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În timp ce fostul preot le cântă românilor din SUA, magistrații îl așteaptă la tribunal. Solistul a închiriat mai multe imobile fără a plăti impozit și trebuie să semneze acordul de recunoaștere a faptei, fiind acuzat de evaziune fiscală. Pomohaci și-a rugat avocatul să transmită instanței că este bolnav, însă se pare că asta nu a mai contat atunci când a decis să plece în SUA. 

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR