Categorii: Monden Vedete Romania

Cristi Borcea a plecat la Budapesta din cauza problemelor de sănătate

Cristi Borcea a plecat la Budapesta, la nici o săptămână de când a fost eliberat din închisoare, din cauza problemelor de sănătate. Fostul afacerist a vorbit despre starea sa și despre planurile de viitor. 

După lunile petrecute după gratii, Cristi Borcea a fost eliberat condiționat și a revenit în sânul familiei.

Cristi Borcea a plecat la Budapesta din cauza problemelor de sănătate

Între timp, afaceristul a plecat la Budapesta, din cauza problemelor de sănătate. Fostul acționar dinamovist a făcut câteva declarații pentru Libertatea.  

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea. Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal. Nu se pune problema fără un stadion nou”, a povestit Borcea. 

Afaceristul a vorbit și despre planurile de viitor și le-a transmis un mesaj celor care l-au uitat pe perioada detenției: „În fine, nu știu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu știu locația exactă, în România, la Budapesta. Vă rog să rețineți mesajul meu exact adresat celor ce mă caută: În cazul în care aveți nevoie de mine, mă găsiți tot acolo unde eram când nu aveați nevoie de mine!. Îi aparține lui Al Pacino”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR