Categorii: Emisiuni TV Kanal D Monden Vedete Romania

Cosmin Cernat, dezvăluiri despre viața de familie! De ce a fost nevoit să se mute în Republica Dominicană

Zilele trecute, Cosmin Cernat a fost premiat la Gala I Success „Celebrity Awards – Bărbaţi de succes”. Prezentatorul tv, în vârstă de 44 de ani, a fost declarat ‘Bărbatul Anului’.

Cosmin Cernat, dezvăluiri despre viața de familie!

El a tras lozul câștigător cu emisiunea-concurs Exatlon de la Kanal D! Pentru acest show, Cosmin Cernat a fost nevoit să se mute în Republica Dominicană, acolo unde s-a filmat emisiunea, împreună cu soţia şi copiii.

Prezentatorul tv a oferit un interviu pentru Click!, în care a vorbit despre cele două proiecte pe care le are cu Kanal D, „Exatlon” și „Survivor”, dar și despre viața de familie.

‘Sunt prin România deocamdată, nu ştiu încotro să o mai apuc. După ce s-a terminat „Exatlon”, am mai stat cu familia în Republica Dominicană şi apoi am revenit în ţară. Am stat în Republica Dominicană un an şi jumătate, pe timpul filmărilor pentru „Exatlon”. Mi-a plăcut foarte mult, am avut o viaţă liniştită, departe de lumea dezlănţuită. Acolo am descoperit că mi-ar plăcea să trăiesc la ţară şi nu la oraş’, a povestit Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat era stabilit de câțiva ani în Canada înainte de a primi propunerea de a prezenta emisiunea Exatlon.

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Mădălina Cernat, soţia prezentatorului de la Exatlon, este antrenor de fitness în Canada.

‘A fost producătoare o viaţă, iar acum predă fitness. A antrenat în Canada un an şi jumătate, iar în România are proiecte, deci suntem bine. Am două fete din prima relaţie, Ayana (17 ani) şi Maya (10 ani), iar Mădălina îl are pe Matei (14 ani) din prima relaţie, dar noi spunem mereu că avem trei copii, indiferent de ce se întâmplă. Pentru noi contează foarte mult liniştea emoţională a copiilor’, a mai declarat acesta.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR