Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cornel Ilie, despre cele mai complicate situații prin care a trecut. ”A fost un moment în care am trăit un soi de faliment al trupei”

Cornel Ilie, în vârstă de 46 de ani, a vorbit despre situațiile complicate prin care a trecut de-a lungul carierei sale. ”A fost un moment în care am trăit un soi de faliment al trupei. A fost o zi în trupa noastră în care ea nu a mai existat. Dar asta o știu doar eu. Apăruseră multe discuții în toată echipa. A fost foarte greu”, a mărturisit solistul trupei Vunk.

Cornel Ilie este solistul trupei Vunk. Acesta a divorțat de soția sa, Eliza, în luna octombrie a anului 2020. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Cezar și Zara.

În cadrul unui interviu pentru life.ro, Cornel Ilie a fost întrebat despre cele mai complicate situații prin care a trecut de-a lungul carierei sale, care i-au pus răbdarea la încercare.

Cornel Ilie, despre cele mai complicate situații prin care a trecut. ”Am investit de multe ori mulți bani fără să se întoarcă înapoi”

”Cred că cea mai dură a fost în 2007, când doi dintre membrii trupei Vank au ales să plece din țară și am rămas doar eu cu Nicu, bateristul trupei, cu care am și început trupa și cu care mă cunoșteam din timpul școlii. Al doilea foarte greu a fost prin 2015-2016, când veneam dintr-un turneu acustic prin toată țara, care a fost foarte obositor și costisitor, neputând să acoperim costul doar din bilete și după niște Săli Polivalente – pentru că noi niciodată nu am urmărit profitul, ci doar să punem în scenă un spectacol fascinant pentru oameni și am investit de multe ori mulți bani fără să se întoarcă înapoi – a fost un moment în care am trăit un soi de faliment al trupei. A fost o zi în trupa noastră în care ea nu a mai existat. Dar asta o știu doar eu. Apăruseră multe discuții în toată echipa. A fost foarte greu. A doua zi dimineața am luat-o de la capăt și am zis că facem ceva să ne revenim. Nu știe nimeni ce luptă e. Dar nici măcar atunci nu a existat un plan B”, a dezvăluit Cormel Ilie.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Un alt moment: am avut un cântec în 2016 de lansat pe care l-am lansat exact când o mare tragedie s-a întâmplat – un autobuz a intrat în mulțime într-un mare oraș european. Noi urma să lansăm un cântec, dar nimeni nu era atent la noi, toți se concentrau pe tragedia care tocmai avusese loc. Și anul ăsta trebuia să lansăm un cântec la 10:00 dimineața, în ziua de Dragobete. Doar că exact atunci toate știrile începeau cu războiul din Ucraina”, a adăugat acesta.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?