Categorii: Știri Stiri Romania

Cornel Galeș, înmormântat în Spania? Fratele său nu voia să mai audă de el. De ce s-au certat

Cornel Galeș, în vârstă de 57 de ani, a murit într-un tragic accident de mașină, în Spania, la doi ani și jumătate după Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș, înmormântat în Spania? Fratele său nu voia să mai audă de el

De-a lungul timpului, Cornel Galeș s-a certat cu toate persoanele apropiate lui. Și-a părăsit prima soție și singura fiică atunci când a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete, iar cu fratele lui era certat de ani buni.

Cornel Galeş și-a acuzat fratele că i-a ascuns faptul că tatăl lui a murit și că l-a dus la azil pentru a-i vinde apartamentul! Marian Galeș și soția lui nu au venit la înmormântarea Ilenei Ciuculete.

‘În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei, lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei.

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu’, s-a plâns la un moment dat Cornel Galeş la WowBiz.

Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo, la un pas de divorț?! Miliardarul a rupt tăcerea, în premieră pentru CANCAN.RO. “Este....”
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

După moartea Ilenei Ciuculete în martie 2017, Cornel Galeș s-a amorezat de Viviana, însă relația lor nu a durat decât câteva luni.

Femeia este cea care se va ocupa acum de toate cele necesare înmormântării. Momentan, Viviana a întâmpinat probleme cu autoritățile pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Viviana a făcut chetă printre prietenii lui Cornel, pentru a strânge banii necesari cheltuielilor.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?